Aanleg gazon - Boomverzorging Dieter Vande Capelle
16071
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16071,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

AANLEG GAZON

 

Ook voor aanleggen van gazon bent u bij ons aan het juiste adres.

Droomt u van een mooi gazon? Dan hebben wij de nodige ervaring en know how om u te helpen. Op basis van uw wensen maken we de keuze tussen het zaaien van gras of het opteren voor grasmatten. Telkens met een perfecte afwerking waar u nog heel lang van zal genieten.

 

  • De aanleg met graszoden wordt steeds populairder. Het voordeel is: u heeft onmiddellijk een perfect gazon + na 14 dagen mag het al gemaaid en eventueel betreden worden. In drogere perioden is het wel belangrijk dat u uw gras de eerste weken frequent water geeft om zo de zoden goed te laten bewortelen.

 

  • Daarnaast kan er ook gekozen worden voor graszaad. Het nadeel is dat het langer duurt alvorens u een mooi resultaat hebt. De opkomst van gras is namelijk erg afhankelijk van grond- en weersomstandigheden. Meestal wordt er gebruik gemaakt van het type ‘fijn sportgras’. Wel is de prijs een stuk goedkoper dan wanneer u opteert voor de aanleg via graszoden.

 

  • Als laatste optie kan u ook opteren voor kunstgras​Deze keuze impliceert een speciale onderlaag op basis van zandcement of lavasubstraat.
 SERVICE OP MAAT

 

Elk project is uiteraard anders, daarom komen we eerst ter plaatse alvorens een offerte op te stellen. Hierdoor kunnen we een correcte werkwijze en prijs bepalen op maat van uw wensen en komen we niet voor verassingen te staan bij het uitvoeren van het werk.

 

Heeft u een concreet project of wenst u meer info omtrent het vellen van bomen bij u thuis?
Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Opgelet: Als eigenaar bent u steeds verplicht over de nodige vergunningen te beschikken bij het verwijderen van bomen.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress