Boomverzorging - Boomverzorging Dieter Vande Capelle
15634
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15634,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

BOOMVERZORGING

 

Boomverzorging omvat de aanplant, het onderhoud en het verwijderen van bomen. Bij het onderhoud wordt vooral aandacht besteed aan gezondheid en veiligheid.

 

Bomen zijn prachtig om te zien, maar net zoals alle andere planten hebben ook bomen nood aan verzorging. Denk bijvoorbeeld maar aan het vorm en onderhoudssnoei. Daarnaast kunnen er ook andere problemen de kop opsteken. Zo kan het gebeuren dat een boom ziek wordt of dat een oude boom nood heeft aan een opkikker. Al deze facetten worden samen gebundeld onder de noemer “boomverzorging”.

 SERVICE OP MAAT

 

 

Elk project is uiteraard anders, daarom komen we eerst ter plaatse alvorens een offerte op te stellen. Hierdoor kunnen we een correcte werkwijze en prijs bepalen op maat van uw wensen en komen we niet voor verassingen te staan bij het uitvoeren van het werk.

 

Heeft u een concreet project of wenst u meer info omtrent het vellen van bomen bij u thuis?
Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress