Kroon- en kluitverankering - Boomverzorging Dieter Vande Capelle
15871
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15871,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

KROON & KLUITVERANKERING

 

 

Vrees niet meteen voor het kappen van uw boom wanneer uw exemplaar symptomen van het uitbreken of uitscheuren van kroondelen vertoont. Wij zijn gespecialiseerd in kroon- en kluitverankering en bekijken graag welke techniek voor u de beste oplossing biedt.

KROONVERANKERING

Kroonverankering is een goedkope en duurzame manier om uw bomen nog vele jaren te behouden en te laten groeien. Bij kroonverankering worden er verankeringen geplaatst om het uitbreken of het uitscheuren van de kroon tegen te gaan. Dit is zeker een goede oplossing om uw boom preventief tegen een aankomende storm te wapenen. Deze duurzame techniek wordt preventief uitgevoerd.

KLUITVERANKERING

Een andere voorkomend probleem is dat de wortelkluit van uw boom onstabiel is geworden. Met een kluitverankering geven wij de boom meteen meer stabiliteit. Net zoals kroonverankering kan deze toepassing ook preventief worden aangewend.

Deze techniek werkt met pinnen in de grond en kabels die de boom op hun plaats houden. Uiteraard bestuderen wij op voorhand grondig waar en hoe de kabels moeten getrokken worden voor het gewenste resultaat.

SERVICE OP MAAT

 

 

Elk project is uiteraard anders, daarom komen we eerst ter plaatse alvorens een offerte op te stellen. Hierdoor kunnen we een correcte werkwijze en prijs bepalen op maat van uw wensen en komen we niet voor verassingen te staan bij het uitvoeren van het werk.

 

Heeft u een concreet project of wenst u meer info omtrent het vellen van bomen bij u thuis?
Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Opgelet: Als eigenaar bent u steeds verplicht over de nodige vergunningen te beschikken bij het verwijderen van bomen.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress