Tuinaanleg - Boomverzorging Dieter Vande Capelle
15783
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15783,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

TUINAANLEG

 

Ook voor tuinaanleg en heraanleg bent u bij ons aan het juiste adres.

Zo staan wij garant voor de perfecte uitvoering van:

 

 • Beregening
  Een uitbundig bloeiende tuin is niet alleen het gevolg van noodzakelijke bemesting, maar ook van een constante bevloeiing. Wij zorgen voor een perfecte  beregeningsinstallatie.

 

 • Bestrating en verhardingswerken
  Het aanleggen van opritten, terrassen en andere verhardingen een kleine klus. Door het de uitrusting van het modernste materieel  kunnen wij voor u een perfecte realisatie afleveren.

 

 • Beplantingswerken
  Onze beplantingsploeg zorgt ervoor dat het beplantingsplan perfect gerealiseerd wordt. Van grote bomen tot hagen en grassen….het kan  allemaal.

 

 • Aanleg gazon
  Droomt u van een mooi gazon? Dan hebben wij de nodige ervaring en know how om u te helpen. Op basis van uw wensen maken we de keuze tussen het zaaien van gras of het opteren voor grasmatten. Telkens met een perfecte afwerking waar u nog heel lang van zal genieten.
 SERVICE OP MAAT

 

Elk project is uiteraard anders, daarom komen we eerst ter plaatse alvorens een offerte op te stellen. Hierdoor kunnen we een correcte werkwijze en prijs bepalen op maat van uw wensen en komen we niet voor verassingen te staan bij het uitvoeren van het werk.

 

Heeft u een concreet project of wenst u meer info omtrent het vellen van bomen bij u thuis?
Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Opgelet: Als eigenaar bent u steeds verplicht over de nodige vergunningen te beschikken bij het verwijderen van bomen.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress