Vellen van bomen - Boomverzorging Dieter Vande Capelle
128
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-128,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

VELLEN VAN BOMEN

 

 

Het vellen van bomen is het verwijderen van bomen op alle mogelijke plaatsen en omstandigheden. Vooraleer we tot het vellen van een boom overgaan, zal er eerst gekeken worden naar de positie van de boom en de objecten die zich in de omgeving bevinden. Het vellen moet immers steeds op veilige manier gebeuren en er mogen geen aanpalende gebouwen of andere objecten beschadigd raken. Afhankelijk van de conditie van uw boom en de grootte ervan, kan er worden gekozen voor verschillende technieken. Indien mogelijk kiezen we ervoor om de boom in zijn geheel om te laten vallen, maar dat is vaak niet mogelijk in verband met schade aan de omgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in gevaarlijke snoeiwerken. Zelfs op de moeilijkste plaatsen zorgen wij voor het vellen van uw boom op een uiterst veilige manier.

MANUEEL VELLEN
 

Bij het manueel vellen van bomen klimmen we met speciaal klimgereedschap in de boom en wordt de boom stukje bij stukje ontmanteld. Takken worden afgezaagd en met behulp van touwen naar beneden gelaten. Ook de stam kan op deze manier worden afgezaagd indien het niet mogelijk is om de gehele stam in één keer te vellen. Manueel vellen is vooral geschikt voor situaties waarbij er weinig ruimte is voor machines en het gevaar groot is dat objecten in de omgeving beschadigd kunnen raken.

 

 
MACHINAAL VELLEN
 

Bij machinaal vellen wordt een hoogwerker of een hijskraan gebruikt om makkelijk toegang tot uw boom te krijgen. Dit impliceert dat er voldoende ruimte moet zijn voor de hoogwerker. Veelal wordt dit toegepast bij projecten waarbij meerdere bomen gekapt moeten worden. Met behulp van deze machines kan er snel gewerkt worden en kunnen de zware stronken makkelijk worden verplaatst. De afgezaagde takken worden machinaal naar beneden gehaald om schade te voorkomen.

SERVICE OP MAAT

 

 

Elk project is uiteraard anders, daarom komen we eerst ter plaatse alvorens een offerte op te stellen. Hierdoor kunnen we een correcte werkwijze en prijs bepalen op maat van uw wensen en komen we niet voor verassingen te staan bij het uitvoeren van het werk.

 

Heeft u een concreet project of wenst u meer info omtrent het vellen van bomen bij u thuis?
Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Opgelet: Als eigenaar bent u steeds verplicht over de nodige vergunningen te beschikken bij het verwijderen van bomen.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress